Beste Breakfasters,

Hierbij nodigen we jullie namens Maas Autogroep van harte uit voor een ontbijt in de Volkswagen showroom in Alphen aan den Rijn op dinsdagmorgen 20 september a.s.

Maas Autogroep kennen we allemaal als dé Volkswagen dealer in Alphen aan den Rijn. Maar ze hebben nog 7 vestigingen verspreid over Het Groene Hart. Naast Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens kan je er ook terecht voor de merken Audi, SEAT en SKODA. Maar ook voor een goed onderhouden occasion kun je bij ze terecht. Daarnaast hebben ze een speciaal team klaar staan dat graag meedenkt met ondernemers in hun mobiliteitsbehoefte.

Maas Autogroep nodigt ons uit in hun mooie Volkswagen showroom aan de Curieweg 5 in Alphen aan den Rijn. Wie het leuk vindt, kan die ochtend ook de nieuwste elektrische modellen ervaren middels een EV-experience. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Audi e-tron, Volkswagen ID.5 of de populaire SKODA ENYAQ? Wanneer je hierin interesse hebt kun je dit doorgeven via https://www.maasautogroep.nl/ev-experience-business-breakfast  Als je wel interesse hebt in een proefrit in een van de elektrische modellen, maar dinsdag na het ontbijt niet goed uitkomt, kun je dat ook aangeven op de site, dan plannen ze iets anders voor je in.

Aanmelden EV-experience

Voor de EV-experience kun je je aanmelden op: https://www.maasautogroep.nl/ev-experience-business-breakfast

Hoe kom je er?

De werkplaats van Maas Autogroep is momenteel erg druk bezocht, daardoor is er helaas voor jullie breakfasters niet genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein. Parkeren kan bij Frame Offices aan de Flemingweg in Alphen aan den Rijn. Dit is op loopafstand van de Volkswagen showroom van Maas Autogroep. Bij slecht weer zal Maas Autogroep vervoer regelen van en naar de parkeerplaats.