BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V.

BDO Alphen aan den Rijn is midden in het Groene Hart gevestigd. Vanuit ons kantoor aan de Laan der Continenten bedienen meer dan 100 accountants, belastingadviseurs en consultants de hele regio. Heeft u vragen op financieel of organisatorisch vlak? Bij BDO Alphen aan den Rijn bent u aan het juiste adres.

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants ter plaatse staan u terzijde met deskundig advies, ongeacht de grootte van uw organisatie of de branche waarin u actief bent. Zij weten precies wat succesvol (internationaal) zakendoen vraagt. Wie op zoek is naar een betrouwbare specialist in de regio Alphen aan den Rijn is bij BDO van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Bij BDO draait het vooral om de mensen achter de onderneming. Onze specialisten kijken verder dan cijfers en gaan altijd effectief en behulpzaam te werk om u te helpen successen te behalen. Wij bieden naast de standaard financiële dienstverlening ook gedegen financiële hulp en advies wanneer u dat nodig hebt.

Laan der Continenten 172 2404 WE  Alphen aan den Rijn T 0172-535335 Martijn Pranger : martijn.pranger@bdo.nl Eduard Rijkaart : eduard.rijkaart@bdo.nl

Onze Sponsors

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn