José van der Pijl Contentmarketing & Socialmediabeheer

Social media uitbesteden

U wilt aan de slag met sociale netwerken. Maar het ontbreekt u steeds aan tijd of focus. Herkent u dit? Dan is uitbesteden een oplossing! Samen met u kijk ik wat de beste online platformen zijn voor uw bedrijf. En hoe u deze slim inzet. Namens u maak en plaats ik regelmatig berichten en monitor ik wat anderen zeggen over uw product, bedrijf of branche.

In gesprek met uw klanten

Berichten plaatsen, reacties van anderen bijhouden: aanwezig zijn op social media is één. Maar uw klanten verwachten meer. Meepraten op online platformen, reageren op hun vragen en klachten, maar ook brandjes blussen. Namens u ga ik met uw klanten in gesprek. Daarmee zet u sociale netwerken effectief in. En loopt u voor op andere bedrijven.

Social media, een vak apart

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+: elk online platform heeft zo z’n mogelijkheden. Hier slim mee omgaan, vraagt nogal wat! Bij mij zijn uw social media in goede handen. Uiteraard stem ik de toon en de sfeer van de berichten af op uw doelgroepen. Want communicatie is mijn vak. U heeft weer tijd voor waar u goed in bent: uw eigen werk.

José van der Pijl

Bezoekadres:
iFlow Ondernemingshuis
Europaplein 10 (aan rotonde)
2408 GX  Alphen aan den Rijn

E-mailinfo@josevanderpijl.nl
Tel.: 06-21485337
KvK nr: 59585293

Onze Sponsors

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn