Seniority.nu

Seniority.nu is voor individuen en (echt)paren dé praktijk voor psychodynamische coaching in Alphen aan den Rijn. De coaching richt zich op het begeleiden van cliënten  die hun persoonlijke situatie willen verbeteren op het gebied van werk, fysieke en mentale gezondheid, sociale omgeving en levensvisie. Vaak is er sprake van een combinatie van deze factoren. Ook kan Seniority.nu teams begeleiden bij het verbeteren van de prestaties.

Seniority.nu is in het bijzonder gespecialiseerd in verlies en rouwverwerking en in de thema’s  waar de ouder wordende mens mee te maken krijgt. We worden immers steeds ouder, werken langer door en worden verondersteld voor elkaar te zorgen, omdat de hulpverlening en zorg vanuit de overheid steeds minder toegankelijk wordt. Dit kan leiden tot overbelasting.

Seniority.nu gaat uit van de kracht en de senioriteit van de mens. Daarom zijn de cliënten, na het analyseren van de vraagstelling,  in een beperkt aantal sessies in staat hun situatie te verbeteren en weer vitaal in het leven te staan.

Ik vind het jammer dat mensen vastlopen in hun werk, persoonlijke situatie of sociale omgeving. Mijn motto is daarom:

Seniority.nu voor iedereen die behoefte heeft aan professionele coaching!

Seniority.nu
Koraalzwam 163
2403 SV ALPHEN AAN DEN RIJN
T 06 – 55 490 006
Jan Moes
www.seniority.nu

Onze Sponsors

Van Business Breakfast Alphen aan den Rijn