nieuws

Het huis in Leiden op 26-10-2021

Eindelijk konden we het prachtige huis in Leiden weer eens een bezoek brengen. In alle vroegte meldden we ons bij het team van Nancy aan de Boerhavelaan. Fijn te zien dat het ondanks de lastige tijd goed is gegaan in het huis.

restaurant De Zeeger op 21 september 2021

Het eerste ontbijt na de ‘lockdown’ was bij restaurant ‘De Zeeger’ en werd gesponsord door de RABO bank. Heerlijk om elkaar weer ‘ live’ te kunnen spreken. Ernst van Win vertelde namens het huis in Leiden dat gelukkig alles goed is gegaan tijdens Corona.

Businesswalk (kruiskade-spookverlaat)

Vandaag (22/6/21) konden we eindelijk weer eens iets ondernemen met de ‘ontbijtclub’. Door sponsoring van TK en Flynth werd een wandeling in de onmiddellijke omgeving van Alphen in de mooie polders gemaakt (Kruiskade-Spookverlaat).

Business (Breakfast) Walk

Op deze prachtige nazomerdag keuvelden we wat en liepen door een mooie groenstrook aan de grens van Alphen. Fijn dat we weer een deel van de leden konden spreken na een lange tijd. Goed te horen dat het bij de meesten wel goed gaat, sowieso qua gezondheid. Anderen hebben het zakelijk wat lastiger, maar iedereen […]

Ontbijt bij Busch Automotive

Het ontbijt bij Busch Automotive was weer goed bezocht. Met bijna 60 man konden we in het mooie nog jonge bedrijf (1 jaar jong) van Dino Bush aanschuiven voor het maandelijkse ontbijt. Wat een mooi bedrijf heeft hij binnen een jaar neergezet zeg!! En een prima en gezellig ontbijt.