nieuws

Ontbijt 20-09-2022 bij Maas Autogroep

Vandaag waren we te gast bij Maas Autogroep! We kijken terug op een super leuk ontbijt waar veel animo voor was. Bedankt voor jullie komst! Ben jij er de volgende keer ook (weer) bij?

Ontbijt 21-06-2022 bij Wet ’n Wild gesponsord door #RECHT Advocaten

Vandaag hebben we een zonovergoten ontbijt gehad bij Wet ’n Wild. Voor de liefhebbers was er daarnaast de mogelijkheid om de waterski/waterboard baan op te gaan. Dit alles werd gesponsord door #RECHT Advocaten. Zie de foto’s voor een sfeerimpressie. Ben jij er de volgende keer ook (weer) bij? Z

Het huis in Leiden op 26-10-2021

Eindelijk konden we het prachtige huis in Leiden weer eens een bezoek brengen. In alle vroegte meldden we ons bij het team van Nancy aan de Boerhavelaan. Fijn te zien dat het ondanks de lastige tijd goed is gegaan in het huis.

restaurant De Zeeger op 21 september 2021

Het eerste ontbijt na de ‘lockdown’ was bij restaurant ‘De Zeeger’ en werd gesponsord door de RABO bank. Heerlijk om elkaar weer ‘ live’ te kunnen spreken. Ernst van Win vertelde namens het huis in Leiden dat gelukkig alles goed is gegaan tijdens Corona.

Businesswalk (kruiskade-spookverlaat)

Vandaag (22/6/21) konden we eindelijk weer eens iets ondernemen met de ‘ontbijtclub’. Door sponsoring van TK en Flynth werd een wandeling in de onmiddellijke omgeving van Alphen in de mooie polders gemaakt (Kruiskade-Spookverlaat).

Business (Breakfast) Walk

Op deze prachtige nazomerdag keuvelden we wat en liepen door een mooie groenstrook aan de grens van Alphen. Fijn dat we weer een deel van de leden konden spreken na een lange tijd. Goed te horen dat het bij de meesten wel goed gaat, sowieso qua gezondheid. Anderen hebben het zakelijk wat lastiger, maar iedereen […]