De stuurgroepleden

Tije Domburg

Ik ben Tije Domburg en werkzaam als financial controller en accountant (AA) via mijn onderneming 3D finance.

Als penningmeester is mijn belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat de jaarlijkse sponsorbijdragen van de leden tijdig worden ontvangen. Verder denk ik mee om leuke ontbijtsponsoren te vinden en onze ontbijtclub tot een nog groter succes te maken.

Margriet de Boer

Margriet is directeur van InTouch Sales support, zij is een ervaren en betrokken ondernemer. Door haar ervaring in de customer contact-branche weet zij als geen ander hoe klanten – potentiële én bestaande – het beste benaderd kunnen worden. InTouch werkt uitsluitend in de zakelijk markt.

Corinne Lemkes

Corinne Lemkes is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn als telg van een kwekersfamilie.
Ze richt zich vanuit haar onderneming Lemkes in bedrijf op drie takken van sport: coaching, mediation en training. Zij maakt sinds 2016 deel uit van het ontbijtteam van het Business Breakfast en is sinds januari 2019 voorzitter van de stuurgroep. Zij zet zich er graag voor in om mensen met elkaar in contact te brengen. Zeker als dat ook nog eens een hoger doel dient, zoals bij het Ronald McDonald Huis in Leiden!

Jan Boerefijn

Geboren in 1956 in Alphen aan den Rijn. Vanuit ICT (netwerkbeheer) en Horeca (eigenaar 2 cafés) daarna sinds 1999 actief als uitzendondernemer gericht op ervaren personeel. Sinds januari 2014 met ErvaringWerkt. In mijn vrije tijd sport ik graag, doe actief aan volleyballen, hardlopen, fietsen, skeeleren en schaatsen. Daarnaast reis ik erg graag (mooiste reizen; West Afrika, Indonesië, Peru-Bolivia, Zuid-Afrika, Egypte en diverse hoofdsteden). Ik ondersteun het Ronald McDonald Huis Leiden omdat ik vind dat ouders dicht bij hun kind moeten kunnen zijn in moeilijke tijden.

Marco de Jong

Marco de Jong, fit20 ondernemer in Alphen aan den Rijn. Lid van ontbijtteam sinds september 2017.
Met mijn kennis en ervaring in de sport, coaching en communicatie wil ik graag mijn steentje bijdragen om de businessclub nog fitter en vitaler (in de breedste zin van het woord) te maken zodat we ons nog beter in kunnen zetten voor het mooie doel waar wij voor staan; het ondersteunen van het Ronald Mc Donaldhuis in Leiden.De Huizen maken deel uit van het Ronald McDonald Kinderfonds. Het fonds levert een positieve bijdrage aan de gezondheid van kinderen en als zodanig aan het welzijn van families met een ziek of gehandicapt kind in Nederland.