De stuurgroepleden

Tije Domburg

Ik ben Tije Domburg en werkzaam als financial controller en accountant (AA) via mijn onderneming 3D finance.

Als penningmeester is mijn belangrijkste taak om ervoor te zorgen dat de jaarlijkse sponsorbijdragen van de leden tijdig worden ontvangen. Verder denk ik mee om leuke ontbijtsponsoren te vinden en onze ontbijtclub tot een nog groter succes te maken.

Margriet de Boer

Margriet is directeur van InTouch Sales support, zij is een ervaren en betrokken ondernemer. Door haar ervaring in de customer contact-branche weet zij als geen ander hoe klanten – potentiële én bestaande – het beste benaderd kunnen worden. InTouch werkt uitsluitend in de zakelijk markt.

Corinne Lemkes

Corinne Lemkes is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn als telg van een kwekersfamilie. Corinne is een andere weg ingeslagen en is haar werkzame leven in gestart als advocaat. Na 14 jaar advocatuur heeft zij haar toga aan de wilgen gehangen en is zich volledig gaan richten op mediation.
De specialisatie in het arbeidsrecht en haar ervaring in het bedrijfsleven benut Corinne ook in haar mediatons. De meeste van haar mediations spelen zich af in de zakelijke sfeer: arbeidsconflicten tussen werkgever en werknemer, tussen collega's onderling, geschillen met vakbonden of tussen ondernemingen onderling.

Overigens in Corinne niet alleen als mediator werkzaam, maar geeft zij ook trainingen op haar vakgebied. Die combinatie tussen zelf mediaten en anderen meenemen in het vak maakt haar werk afwisselend en bijzonder inspirerend.

Corinne maakt sinds 2016 deel uit van het ontbijtteam van het Business Breakfast en zet zich er graag voor in om mensen met elkaar in contact te brengen. Zeker als dat ook nog eens een hoger doel dient, zoals bij het Ronald Mac Donald Huis in Leiden!

Jan Boerefijn

Geboren in 1956 in Alphen aan den Rijn. Vanuit ICT (netwerkbeheer) en Horeca (eigenaar 2 cafés) daarna sinds 1999 actief als uitzendondernemer gericht op ervaren personeel. Sinds januari 2014 met ErvaringWerkt. In mijn vrije tijd sport ik graag, doe actief aan volleyballen, hardlopen, fietsen, skeeleren en schaatsen. Daarnaast reis ik erg graag (mooiste reizen; West Afrika, Indonesië, Peru-Bolivia, Zuid-Afrika, Egypte en diverse hoofdsteden). Ik ondersteun het Ronald McDonald Huis Leiden omdat ik vind dat ouders dicht bij hun kind moeten zijn in moeilijke tijden.

Fred Zijnstra

In 1997 werd ik zelfstandig professional en richtte ik ALWAYSTHESUN op. Mijn laatste functie was ik hoofd communicatie bij Zilveren Kruis Achmea waar ik verantwoordelijk was voor alle in- en externe communicatie. Daarvoor werkte ik bij reclame adiesbureaus in verschillende functies en deed ik uitgebreid campagnemanagement-ervaring op bij een groot aantal A-merken. Met ALWAYSTHESUN help ik bedrijven met communicatie, verandermanagement en visie-ontwikkeling. Ik ben APMG-practitioner gecertificeerd Changemanager.

Daarnaast ben ik tekstschrijver. In het ALWAYSSMILE -concept wordt ‘storytelling’ gebruikt om vooral het ‘denken te veranderen’ in de route naar de nieuwe visie toe. Mijn ervaring komt daarbij uitstekend van pas.